Vitaliteit

Vind jij een goede balans tussen werk en privé belangrijk? Wij ook! Naast gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en het verwezenlijken van jouw ambities, kun je bij Kreston Van Herwijnen gebruik maken van het vitaliteitsprogramma. Zit je lekker in je vel, dan ga je met plezier aan het werk! Daar geloven wij in.

Vitaliteitsprogramma op het werk

Persoonlijke ontwikkeling

Samen zetten we een efficiënte planning in elkaar die voor jou werkt. Jouw ambities zijn belangrijk en deze onderzoeken we tijdens individuele gesprekken. Aan de hand van je ontwikkel-behoeften maken we een plan om je doelen te behalen. Wij zorgen voor een passende functie waarin jij verder kan groeien. Dit is een terugkerend aspect dat wij jaarlijks bespreken tijdens de individuele gesprekken.

Gezonde en sportieve levensstijl

Je wordt in de gelegenheid gesteld fruit en zuivel op kantoor te eten/drinken. Met mooi weer kan dat in onze prachtige tuin. We vinden het belangrijk dat ons team op tijd vrije dagen en vakantie opneemt. Tot slot is er de mogelijkheid om 2 keer per week gezamenlijk te sporten in samenwerking met Fitnessclub Juliën.

Het vitaliteitsprogramma bestaat uit:

  • Gericht onderzoek om de individuele vitaliteit van medewerkers te meten;
  • Individuele leefstijladvisering en -coaching van medewerkers;
  • Leidinggevenden helpen bij het bevorderen van gedragsverandering van hun medewerkers;
  • Actief delen van kennis en ervaring met andere werkgevers in Rivierenland;
  • Aanvullende gezondheid bevorderende activiteiten zoals sporten maar ook interventies als stoppen met roken, gezond gewicht of mindfulness.

Voorbeelden hiervan zijn de week van de vitale werkvloer met Jochem Uytdehaage als aanjager, en individuele sessies met coaches zoals Pons Jan Vermeer (CYScompany), waarbij je op jouw persoonlijke aandachtspunten wordt gecoacht.

Wat vind jij belangrijk in je loopbaan?

Zullen we kennismaken om jouw persoonlijke ambities te bespreken?

Kennismaken?