Diversiteit aan klanten

Lijkt het je leuk om voor een diverse groep klanten te werken? Dan zit je goed bij Kreston Van Herwijnen!

Openstaande vacatures
Cover voor Diversiteit aan klanten

Werk jij straks ook voor deze klanten?

Lijkt het je leuk om voor een diverse groep klanten te werken? Dan zit je goed bij Kreston Van Herwijnen. Wij hebben grote diversiteit in klanten. Zo kan Welkoop Gendt, McDonald’s, Blankers Transport en Casala maar zo een van je klanten worden. Kom je bij ons werken? Dan bouw je vanze Ervaar zelf de unieke en persoonlijke samenwerking.

Blankers Transport

“Al twee generaties vertrouwen en een hecht partnership met Kreston Van Herwijnen” – Anthonie Blankers

Blankers per transportunit meer volume vervoeren. Voor goederen die wat kunnen hebben – zoals matrassen – wordt zelfs gebruik gemaakt van het samendrukken van deze goederen, om nog meer per lading te kunnen vervoeren. Dit heeft uiteraard gevolgen voor de transportkosten en een vermindering van de CO2-uitstoot. Het is een internationaal opererend transportbedrijf. Met 50 vrachtwagens voorzien van de nieuwste apparatuur wordt heel Europa bediend. Het bedrijf creëert meerwaarde voor hun klanten door voornamelijk Nederlandse chauffeurs in te zetten, die meerder talen beheersen. Ook vinden ze het belangrijk om het personeel te blijven bijscholen. Martien Blankers is de 4de generatie die het bedrijf runt en generatie 5 staat al in de startblokken!

Casala

“Wij werken al heel erg lang samen met Kenny en zijn team. Fijne mensen die zich altijd optimaal en bevlogen inzetten. Betrouwbaar, betrokken en vakbekwaam.” – Paul van der Winkel, Directeur Operations

Dit prachtige bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige projectmeubelen. Met een team van ontwerpers wordt er voor iedere toepassing gezocht naar praktische en ergonomische oplossingen. Voorbeelden van de door Casala gerealiseerde projecten zijn divers: kantoorinrichting, (conferentie)zalen, educatie, zorg en hospitality. Deze manier van werken heeft al een mooie lijst van design-awards opgeleverd! Casala zet hoog in op duurzaamheid: “Onze doelstelling ten aanzien van Circulaire Economie is simpel maar effectief: succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen met de focus op een duurzame wereld.” Om dit te realiseren wordt een deel van de producten grotendeels geproduceerd met gerecycled materiaal en bij een aantal projecten wordt het bestaande meubilair hergebruikt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Culemborg en met vestigingen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk is Casala een klant van Kreston Van Herwijnen met internationale allure.

Benieuwd jouw mogelijkheden?

Wil je meer weten over onze diversiteit aan klanten? Of lijkt het je leuk om bij ons te werken?

Openstaande vacatures