Referenties

We spraken Pieter van den Broek, sinds 2014 ondernemer en eigenaar van Welkoop in Gendt. Welkoop Gendt is een winkel van 925 m² gespecialiseerd in Tuin en Dier.

Cover voor Welkoop Gendt

De passie voor Welkoop is voor Pieter al ontstaan op jonge leeftijd. Zijn vader is Welkoop Gendt begonnen en heeft dit uitgebreid met nog twee vestigingen in de buurt. De redenen dat Pieter Welkoop Gendt heeft overgenomen zijn de dorpse sfeer, een gunfactor creëren en vele kansen kunnen omarmen. Bij de start van zijn carrière ging hij op zoek naar een accountant. Vanuit eerdere ervaringen wist hij wat voor accountant hij nodig heeft, namelijk een lokale accountant waarbij hij het gevoel heeft dat hij direct wordt geholpen. Hij kwam in contact met Jaap Sommerdijk en zijn team in Gendt. Kreston Van Herwijnen verzorgt de administratie voor Welkoop Gendt en bespreekt meerdere keren per jaar de cijfers met Pieter.

Pieter: “Als je tussendoor kan zien dat je op de kosten moet letten of dat er te veel crediteuren open staan, dan kan ik daar direct mee aan de slag. Als je dat pas hoort aan het einde van het jaar met een lege bankrekening is het te laat. Ondernemen is leuk maar het is wel fijn als er iemand naast je staat”.  Sinds Pieter zijn administratie heeft uitbesteed, ervaart hij dat hij altijd, waar of wanneer dan ook, inzicht heeft in de status van zijn bedrijf. ‘Door de korte lijnen binnen Kreston Van Herwijnen kan ik altijd mijn vragen kwijt en worden deze direct beantwoord. Op deze manier worden mijn zorgen uit handen genomen’.