Betrokkenheid
MVO

Kreston Van Herwijnen is een Betuwse onderneming. Ontstaan in Tiel en mede gevormd door de omgeving waarin we actief zijn. De driehoek Nijmegen – Den Bosch – Utrecht is van oudsher het gebied dat we kennen en waar de ondernemers ons kennen. Tiel als middelpunt van ondernemend Rivierenland.

Cover voor Betrokkenheid

Advies op maat

Persoonlijk advies op jouw manier met je eigen contactpersoon.

Betrouwbare partner

Zie ons als verlengstuk van jouw organisatie.

Full-service dienstverlener

Van fiscaal advies tot complete loonadministraties.

Waar staan we voor

Kreston Van Herwijnen

In deze regio willen wij niet alleen de ondernemers van dienst zijn met onze verschillende concepten van dienstverlening. Wij pakken onze maatschappelijke rol. Of het nu gaat over sponsoring van evenementen (van klein naar groot) of onze aanwezigheid in belangenorganisaties. Alle zaken die bijdragen aan een goed ondernemersklimaat pakken wij op. Een leidende rol in de belangenorganisaties en netwerken is voor onze mensen vanzelfsprekend.

De nadrukkelijke rol in de regio koppelen wij met onze dienstverlening. Zo kunnen wij met ons netwerk alle soorten van vragen en problemen aan. Als we het niet zelf doen schakelen wij daar ons netwerk voor in, al heb je een vraag over China. Dat is bij uitstek een vorm van kennis en betrokkenheid in de regio. Het is altijd prettig geholpen te worden door iemand die de regio kent.

Word jij onze nieuwe collega?

Spreekt Kreston Van Herwijnen je aan? Kijk dan hier of we nog een passende vacature voor je hebben. Neem contact met ons op om kennis te maken.

Vacatures