Over ons

Onze organisatie is betrokken, oplossingsgericht en gaat altijd voor de beste kwaliteit. Kom alles te weten over Kreston Van Herwijnen.

Cover voor Over ons

41 jaar ervaring

Het totaalpakket aan specialisaties onder één dak: van accountancy en strategisch bedrijfsadvies, fiscaal en juridisch advies, administratieve dienstverlening tot corporate finance.

Altijd up-to-date kennis

Om onze relaties maximaal te kunnen ondersteunen en ons team te laten groeien, worden er zowel vaktechnische als persoonlijke ontwikkeltrajecten verzorgd.

Gemiddeld een 8,1

Door zeer regelmatig persoonlijk contact met onze relaties weten wij wat er bij hen speelt, op zakelijk gebied maar vaak ook privé.

Knowing you

Waarom Kreston Van Herwijnen?

Hoe omschrijven de klanten Kreston Van Herwijnen? Betrokken, oplossingsgericht en altijd kwaliteit leveren. Dit zijn ook onze kernwaarden en kwaliteiten, maar er is meer.

Ons kantoor bestaat uit ruim 60 medewerkers, maar onze visie is verder te ontwikkelen in onze branche. Optimalisatie van onze dienstverlening naar jouw wensen is de kern van onze klantrelatie. Samen met onze professionals ontzorgen we elke ondernemer op financieel en fiscaal gebied.

Wij zijn er voor de bakker op de hoek, maar ook voor de internationale ondernemers in de regio. Het gaat niet om groot of klein, maar om jou, elke ondernemer staat centraal bij Kreston Van Herwijnen. Wij vinden het belangrijk om een band te creëren met jou, want dat maakt het samenwerken efficiënt en succesvol. Met samenwerken bedoelen wij samen sparren over de keuzes die jij als ondernemer moet of kan maken. Je hebt bij ons één contactpersoon, omdat persoonlijk contact en vertrouwen in elkaar bij ons de basis is voor een vruchtbare samenwerking. De realisatie van jouw doelstellingen is waar wij het allemaal voor doen! #KnowingYou

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken? Wij sparren graag met je!

Neem contact op