• Home
  • Winactie: een dinerbon naar keuze in Tiel!

Over ons

Winactie: een dinerbon naar keuze in Tiel!

Vrijdag 25 augustus 2023

Ben jij klaar om je smaakpapillen te verwennen met een heerlijk diner in Tiel? Bij Kreston Van Herwijnen begrijpen we hoe belangrijk het is om te genieten van lekker eten en daarom hebben we iets speciaals voor jou in petto! Doe mee aan onze logo spot- en deelactie en maak kans op een dinerbon van jouw favoriete restaurant in Tiel naar keuze. Hieronder is alles wat je moet weten over deze smakelijke actie.

Cover voor Winactie: een dinerbon naar keuze in Tiel!

Hoe werkt het?

  • Spot ons logo: Houd je ogen open terwijl je door Tiel loopt. Zie je ons Kreston Van Herwijnen logo ergens? Dat is je kans!
  • 📷Maak een leuke foto: Zodra je ons logo hebt gespot, aarzel dan niet om je creatieve talenten te laten zien. Maak een leuke en originele foto waarin ons logo duidelijk zichtbaar is. Dit is je kans om te schitteren met je fotografische vaardigheden!
  • 🤩Deel op social media: Nu komt het leuke deel. Deel je foto openbaar op één van de volgende social media platforms: Facebook, Instagram of LinkedIn. Vergeet niet om de hashtags #krestonvanherwijnen en #knowingyou toe te voegen aan je bericht. Dit zorgt ervoor dat we je deelname kunnen volgen.
  • Selectie en bekendmaking: Ná 26 september maakt de jury een selectie uit de ingezonden foto’s. De twee winnaars worden 28 september bekendgemaakt op onze socials en krijgen een persoonlijke bericht.

Waarom mee doen?

Waarom juist een restaurant in Tiel? Wij als hét accountantskantoor in de regio ondersteunen diverse MKB-ondernemers in de Betuwe en ons hoofdkantoor is gevestigd in Tiel. We zijn trots op de stad waar veel activiteiten georganiseerd worden en wij onderdeel van mogen zijn. Appelpop🍏 en Fruitcorso🍇 zijn bijvoorbeeld twee grote evenementen in Tiel waar wij trotse sponsor van zijn. Deze actie is niet alleen leuk en spannend, maar het is ook jouw kans om te genieten van een smakelijk diner in een restaurant dat je zelf kunt kiezen. Of je nu zin hebt in Italiaanse gerechten, een sfeervolle bistro-ervaring of een andere culinaire traktatie, de keuze is aan jou! Bij Kreston Van Herwijnen waarderen we onze klanten, medewerkers, sponsors en meer.

Dus, waar wacht je nog op? Ga op zoek naar ons logo, maak die prachtige foto en deel deze op social media met de vermelding van #krestonvanherwijnen en #knowingyou. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars van een dinerbon voor een restaurant in Tiel🎁. We kijken uit naar jouw creativiteit en wensen je veel succes!

Voorwaarden en belangrijke data:

  • De actie loopt tot en met 26 september 2023. Zorg ervoor dat je je foto plaatst vóór deze datum om in aanmerking te komen.
  • Gebruik altijd de hashtags #krestonvanherwijnen en #knowingyou in je bericht.
  • Zorg ervoor dat ons logo duidelijk te zien is op je foto.
  • Twee van de leukste en meest originele foto’s worden beloond met een dinerbon t.w.v. €100,- voor een restaurant naar keuze in Tiel-.
  • Tijdens de bekendmaking van de winnaars zullen alleen de voornamen van de gelukkigen worden vermeld. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel!