• Home
  • Succesvolle open dag op de Nyenrode Business universiteit

Accountancy

Succesvolle open dag op de Nyenrode Business universiteit

Dinsdag 25 april 2023

Kreston Van Herwijnen stond 1 april samen met Bentacera namens Kreston Nederland beschikbaar op de Nyenrode Business Universiteit voor alle vragen en om nieuwe aanwinsten te werven. Ook voor onze collega Pascal (student Nyenrode) was het een bijzondere dag. Lees zijn verhaal!

Cover voor Succesvolle open dag op de Nyenrode Business universiteit

‘Op 1 april jl. stonden Manja en ik samen met twee collega’s van Bentacera, namens Kreston Nederland op de open dag van Nyenrode. Tijdens de open dag hebben we veel (toekomstige) accountants kunnen spreken. Om onze ervaringen over het accountantsberoep, de studie, het Kreston netwerk en het werken bij Kreston Van Herwijnen te mogen delen, maar ook de ervaring van studenten uit onze regio. Het leukste wat mij hiervan is bijgebleven, zijn toch wel de verschillende verhalen over wat de drijfveren van toekomstige accountants zijn om voor accountancy te kiezen en waar deze motivaties vandaan komen. Interessant hierbij was hoe diepgaand sommige studenten hier al over nagedacht hebben en met bewuste vragen naar de open dag zijn gekomen.

Stiekem ook wel het leukste om te doen: vanuit je eigen ervaring met iemand te sparren over wat zij graag willen weten met daarbij een koppeling kunnen maken met zijn/haar motivaties. Hopelijk heeft dit de studenten ook geholpen bij hun keuze voor accountancy en zijn ze aan het denken gezet. Het was een gezellige dag waarin ook kennisgemaakt werd met kantoor-collega’s om te sparren over de opleiding en om Bentacera beter te leren kennen. Het samenwerken tijdens de open dag heeft mij meer kennis over het Kreston netwerk en andere Nederlandse Kreston kantoren gegeven. Wat deze dag compleet maakte, was de leuke maar vooral fijne samenwerking tussen Manja en mij. We hebben naast de leuke gesprekken met de studenten dan ook veel kunnen lachen.

“De manier waarop wij elkaar aanvulden en inspeelden op elkaars sterkere kanten was simpelweg geweldig te noemen.”

Pascal – Kreston Van Herwijnen

Of zoals Manja zo mooi zei: “het voelde net alsof we dit al jaren samen doen”.
Kortom, een samenwerking die naar meer smaakt voor de volgende open dagen. Nu nog hopen dat binnenkort de kers op de taart gezet kan worden met concrete vervolggesprekken en hopelijk nieuwe aanwinsten voor het team. Dat zou deze nu al geslaagde dag nog succesvoller maken. ‘

Ben jij geïnteresseerd in een werk-leertraject op financieel gebied? Solliciteren kan nog steeds! Neem gerust contact op met Manja of bekijk de vacature op onze website.