• Home
  • Studietrip Kaapstad als onderdeel van de Nyenrode opleiding

MKB Advies

Studietrip Kaapstad als onderdeel van de Nyenrode opleiding

Maandag 10 juli 2023

Jaap maakte eind juni een bijzondere studiereis naar Kaapstad als onderdeel van zijn studie aan de Nyenrode Universiteit. Tijdens de trip maakte Jaap deel uit enkele projecten en heeft hij lokale ondernemers geholpen met hun strategische vraagstukken. Benieuwd naar zijn ervaring? Lees zijn verhaal!

Cover voor Studietrip Kaapstad als onderdeel van de Nyenrode opleiding

‘Net terug van een geweldige studietrip naar Kaapstad met 20 getalenteerde Nyenrode studenten! Wat een ervaring was dit! 🌍✨

De impact en de contrasten die we hebben gezien en ervaren, waren ongelooflijk. Het contrast tussen de prachtige natuur en de uitdagingen waar de lokale gemeenschappen voor staan, was indrukwekkend🌿. We hebben de kans gekregen om deel uit te maken van enkele fantastische projecten. Van duurzame landbouwinitiatieven tot sociale ondernemingen die de lokale bevolking ondersteunen. We hebben gezien hoe positieve verandering kan worden gerealiseerd💪🌱.

Bovendien hebben we actief samengewerkt met enkele lokale ondernemers om hen te helpen met hun strategische vraagstukken💼. Door middel van diepgaande analyses en strategische adviezen hebben we deze ondernemers geholpen om hun bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Tijdens ons bezoek aan Kaapstad hebben we ook een inspirerend bezoek gebracht aan de Stellenbosch Universiteit🎓. We hebben kennis uitgewisseld, waardevolle inzichten opgedaan en banden gesmeed met andere studenten en academici. Als partner bij ons advies- en accountantskantoor voel ik me vereerd dat ik deel mocht uitmaken van deze inspirerende projecten. Het was een geweldige gelegenheid om mijn expertise te delen en samen te werken met getalenteerde studenten en ondernemers.

“De impact en de contrasten die we hebben gezien en ervaren waren ongelooflijk.”

Jaap – Kreston Van Herwijnen

Bedankt aan alle Nyenrode studenten, iedereen die deze reis mogelijk heeft gemaakt en de Stellenbosch Universiteit voor hun warme ontvangst! Samen maken we het verschil. 💼✨‘

Ben jij geïnteresseerd in een werk-leertraject? Bij Kreston Van Herwijnen kun je je leven lang werken én studeren. Neem gerust contact op met Manja of bekijk de vacatures op onze website.