• Home
  • Maatschapsdag 2023 Kreston Van Herwijnen

Evenementen

Maatschapsdag 2023 Kreston Van Herwijnen

Woensdag 6 september 2023

Afgelopen zaterdag 2 september hebben we onze jaarlijkse Maatschapsdag gehad. Tijdens deze dag hebben we er met alle collega's, hun partner en kinderen een gezellige, sportieve dag van gemaakt met ná afloop een goedverzorgde barbecue bij Kenny in de achtertuin. Lees hieronder het hele verhaal!

Cover voor Maatschapsdag 2023 Kreston Van Herwijnen

Ieder jaar organiseert Kreston Van Herwijnen voor hun medewerkers de Maatschapsdag. Tijdens deze dag worden allerlei sport- en spelactiviteiten in teams uitgevoerd. Naast de medewerkers zijn hun partner en kinderen ook uitgenodigd om gezellig mee te doen.

Vorig jaar vierden we ons 40-jarige bestaan met onze collega’s en hun partners in Berlijn en het jaar ervoor gooide Corona helaas roet in het eten, maar dit jaar hebben we de Maatschapsdag eindelijk kunnen hervatten. En wat een fantastische dag was het! Heidi, onze support medewerker, heeft samen met een oude bekende, sportleraar van de Lingecollege, een mooi programma weten neer te zetten. Van oudhollandse spelen, volleybal tot aan frisbee, James-Bond spellen en stormbaan (ja, ook voor volwassenen om punten te kunnen scoren😎). Wie had gedacht dat die rustige accountant zo competitief kon zijn?

Een traditie om te koesteren

De Maatschapsdag van Kreston Van Herwijnen is een traditie die koesterwaardig is. Elk jaar weer brengt het ons team samen om te genieten van elkaars gezelschap, plezier te hebben en sterke banden te smeden. Met de jaarlijkse traditie om deze dag in het eerste weekend van september te houden, kunnen collega’s er altijd naar uitkijken. Dit evenement is niet alleen een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de vrije tijd met collega’s en hun families, maar het versterkt ook de teamgeest en de banden binnen de organisatie. We kijken al uit naar de Maatschapsdag van volgend jaar en de avonturen die dat met zich mee zal brengen!

Benieuwd naar het verhaal van enkele deelnemers? Lees verder⬇️.

Ervaringen deelnemers

Mariska de Wit:

‘Wat een leuke dag hebben wij afgelopen zaterdag gehad tijdens onze Maatschapsdag! De zon straalde aan de hemel en de sfeer was fantastisch. Van een James-Bond spel tot het Jenga-spel waarbij opperste concentratie benodigd was. Wat waren alle collega’s en gezinsleden fanatiek, niets was te gek. Ook werden de kinderen betrokken bij de spellen, misschien hebben die stiekem zelfs wel geholpen voor de uiteindelijke uitslag😊.

De barbecue bij Kenny was een perfecte gelegenheid om te ontspannen, bij te praten en te genieten van heerlijk eten na al onze inspanningen. Alsof onze tweede prijs (!) nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog eens VIP-tickets (met meet-en-greet😉) voor Appelpop! Zo leuk!

Kortom, het was een onvergetelijke dag vol gezelligheid, fanatieke collega’s en uiteindelijk toch ook wel een beetje spierpijn. Op naar een volgende keer?!’

“Alsof onze tweede prijs (!) nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog eens VIP-tickets (met meet-en-greet😉) voor Appelpop! Zo leuk!”

Mariska de WitWinnaar Appelpop VIP-kaarten

Patrick de Wit:

Op zaterdag 2 september stond ik voor mijn allereerste Kreston Van Herwijnen sportdag. Jeetje, mijn familie mag ook mee. Hoe ga ik zorgen dat ik sportief overkom bij mijn collega’s, terwijl ik al te vaak de sportsessies op kantoor mis? Mijn geheime wapen: mijn oudste dochter inzetten! Samen gingen we ervoor, vastbesloten om te schitteren op de stormbaan.

Met alle spellen behaalde ons team een geweldige tweede plaats, maar mijn dochter verraste iedereen (van alle kinderen en volwassenen) met de snelste tijd over de stormbaan! Dit bewees dat bij Kreston Van Herwijnen leeftijd geen beperking is. Hoe jong je ook bent, als je kansen aanpakt, kun je ze bij Kreston Van Herwijnen benutten.

Ps: sorry collega’s, volgende keer nieuwe kans (en een kleine tip: toch intensiever sporten tijdens de sessies op kantoor 😉).
#topdag #sportenmetcollega’s #sportjijeenkeermee?’

“Met alle spellen behaalde ons team een geweldige tweede plaats, maar mijn dochter verraste iedereen met de snelste tijd over de stormbaan!”

Patrick de Wit1e KVH sportdag