• Home
  • Podcast over slaapinnovatie: technologie, duurzaamheid en maatschappelijke keuzes

Podcasts

Podcast over slaapinnovatie: technologie, duurzaamheid en maatschappelijke keuzes

Maandag 11 april 2022

Goed slapen is goed leven. Of je goed slaapt is sterk afhankelijk van je bed en het matras. Daarom duiken we in deze nieuwe podcast van Bijzondere Business in de Betuwe in de fascinerende wereld van slaap en innovatie.

Cover voor Podcast over slaapinnovatie: technologie, duurzaamheid en maatschappelijke keuzes

Goed slapen is goed leven. Of je goed slaapt is sterk afhankelijk van je bed en het matras. Daarom duiken we in deze nieuwe podcast van Bijzondere Business in de Betuwe in de fascinerende wereld van slaap en innovatie. Een interessant gesprek met de ondernemers Wilfried Grimberg en Joost Eurlings van Deron Medical Sleep Solutions uit Gendt. Zo praten we over technologie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoorde keuzes.

Ook schuift Marloes van Acquooij – Jurist bij Kreston Van Herwijnen – aan om je bij te praten over de wijzigingen binnen het arbeidsrecht die na de zomer van kracht gaan. Belangrijke informatie waar elke MKB-ondernemer rekening mee moet houden. Beluister deze nieuwe aflevering via de onderstaande player of via de Spotify app.

Over deze podcastserie

De Betuwe zit tjokvol bijzondere bedrijven en ondernemers. Elk met prachtige verhalen die het waard zijn om te worden verteld. Over uitdagingen, marktontwikkelingen, tegenwind en succes. In de podcast serie “Bijzondere Business in de Betuwe” van Van Herwijnen Kreston Accountants komen de inspirerende mensen achter de ambities, pieken, dalen en ontwikkelingen aan het woord. Hoor je wat zij hebben geleerd en wat zij hun collega’s willen meegeven. Een podcastserie dus voor MKB-ondernemers door MKB-ondernemers. Aangevuld met praktische tips van experts op tal van terreinen.