• Home
  • Nieuwe podcast over een startup uit Boven-Leeuwen met een uitzonderlijke teamprestatie

Podcasts

Nieuwe podcast over een startup uit Boven-Leeuwen met een uitzonderlijke teamprestatie

Dinsdag 31 mei 2022

In een nieuwe aflevering van Bijzondere Business in de Betuwe praten we deze week met ondernemer Bert Dekker van CMI-Nederland. Een startup in de bouw met een omzet van meer dan 30 miljoen en dat binnen 27 maanden!

Cover voor Nieuwe podcast over een startup uit Boven-Leeuwen met een uitzonderlijke teamprestatie

Het bedrijf uit Boven-Leeuwen noemt zichzelf – heel bescheiden – een ‘dozenschuiver’. Binnen CMI-Nederland hangt er ook een echte familiecultuur. Daar willen wij natuurlijk meer over weten. Als startup hebben ze namelijk een hele uitzonderlijke prestatie neergezet. Wij gaan dan ook met Bert in gesprek over de uitdagingen binnen en buiten het bedrijf en waarom ‘samen’ de cruciale sleutel is richting succes. Benieuwd? Beluister deze nieuwe podcast.

Over Bijzondere Business in de Betuwe

De Betuwe zit tjokvol bijzondere bedrijven en ondernemers. Elk met prachtige verhalen die het waard zijn om te worden verteld. Over uitdagingen, marktontwikkelingen, tegenwind en succes. In de podcast serie “Bijzondere Business in de Betuwe” van Van Herwijnen Kreston Accountants komen de inspirerende mensen achter de ambities, pieken, dalen en ontwikkelingen aan het woord. Hoor je wat zij hebben geleerd en wat zij hun collega’s willen meegeven. Een podcastserie dus voor MKB-ondernemers door MKB-ondernemers. Aangevuld met praktische tips van experts op tal van terreinen.