• Home
  • Lucien over vernieuwend ondernemerschap in doe-het-zelf land

Podcasts

Lucien over vernieuwend ondernemerschap in doe-het-zelf land

Donderdag 23 september 2021

Cover voor Lucien over vernieuwend ondernemerschap in doe-het-zelf land

Beluister de nieuwe én allereerste reguliere podcast van Bijzondere Business in de Betuwe. Koos en Mascha van Van Herwijnen Kreston gaan in gesprek met ondernemer Lucien Tros van Praxis in Geldermalsen.

Ze spreken over vernieuwend ondernemerschap, welke invloed de corona-crisis heeft gehad en de ontwikkelingen in de woningmarkt. Daarnaast spreken we met onze HR-specialist Lea de Groen over het werven en behouden van personeel. In de huidige arbeidsmarkt een belangrijk thema. Beluister de aflevering.

Over deze podcastserie

De Betuwe zit tjokvol bijzondere bedrijven en ondernemers. Elk met prachtige verhalen die het waard zijn om te worden verteld. Over uitdagingen, marktontwikkelingen, tegenwind en succes. In de podcast serie “Bijzondere Business in de Betuwe” van Van Herwijnen Kreston Accountants komen de inspirerende mensen achter de ambities, pieken, dalen en ontwikkelingen aan het woord. Hoor je wat zij hebben geleerd en wat zij hun collega’s willen meegeven. Een podcastserie dus voor MKB-ondernemers door MKB-ondernemers. Aangevuld met praktische tips van experts op tal van terreinen.