• Home
  • Ontdek welk talent je in huis hebt en optimaliseer je bedrijfsprocessen!

HR-services

Ontdek welk talent je in huis hebt en optimaliseer je bedrijfsprocessen!

Vrijdag 11 februari 2022

Cover voor Ontdek welk talent je in huis hebt en optimaliseer je bedrijfsprocessen!

Als ondernemer wil je graag het beste uit jezelf en je personeel halen. Dat doe je als je een ieders potentie weet aan te boren. Iedereen wordt geboren met een natuurlijke aanleg en motivatie om ergens in te excelleren. Vaak krijg je energie van de dingen die je graag doet. Deze natuurlijke aanleg is iets anders dan hetgeen we aanleren en wat juist energie van ons vraagt.

“Bij natuurlijke talenten gaat het vanzelf”

Zo eigen, en toch komt het geregeld voor dat we onze eigen aangeboren talenten en eigenschappen onvoldoende kennen of herkennen!

Waarom is het zo belangrijk om de talenten van jezelf en je medewerkers te leren kennen? Kennis over iemand zijn/haar talenten biedt waardevolle inzichten. Wanneer mensen zichzelf en anderen beter leren begrijpen is dat de eerste effectieve stap naar verbetering, groei of herstel.

“Inzicht in talenten biedt een stevig houvast bij effectieve ontwikkeling”

Breng met de Jane Talenten Evaluatie talenten voor jezelf en je medewerkers in kaart!

Kreston van Herwijnen werkt al jaren met de methode van Jane voor het eigen team en is nu al enige tijd gecertificeerd om zelf met de methode te werken. Jane meet iemand zijn/haar talenten met behulp van een volwaardig psychologisch online assessment (IQ en vragenlijsten).

Wanneer kan Jane ingezet worden? 
•    Zowel individueel als organisatie breed of binnen een team
•    Loopbaanontwikkeling
•    Verander-/verbetertrajecten
•    Coaching
•    Teambuilding
•    Werving en selectie

Hoe werkt Jane?
Er wordt aangevangen met een intake gesprek om verwachtingen en doelen af te stemmen. Na het online assessment volgt een validatiegesprek. Na de intake, Online test en het validatiegesprek volgt de fase waarin het diagram en het rapport toegelicht wordt. De evaluatie meet 27 talenten die worden weergegeven in een diagram. Dit kan toegepast worden voor een individu en het is mogelijk om in een groepsdiagram het resultaat van twee of meer personen te integreren. Een individueel traject kost de deelnemer een investering van ongeveer 5 uur.

Wat levert het op?
Een Jane deelnemer ontvangt een rapport waarin in één oogopslag helder is wat de talenten zijn, welke combinatie van talenten leiden tot bepaalde prestaties en welke groeiremmers er zijn. Dit geeft  inzicht en houvast en zal helpen om effectiever belangrijke keuzes te maken in zowel werk als loopbaan. Het helpt jou als ondernemer bij het optimaliseren en professionaliseren van je bedrijfsprocessen. Ook zal het bijdragen aan de beoordeling of de juiste persoon op de juiste plek zit met bijbehorende taken en verantwoordelijkheden. We ervaren dat de uitkomsten van Jane tot betere prestaties en meer werkplezier leiden, waardoor mensen veel meer tot recht komen binnen een onderneming.

Kijk hier voor een kleine impressie van een fictief Jane Rapport.

Kosten
De prijs van de Jane Talenten Analyse is € 795,- exclusief btw per test analyse. Dit is inclusief de voorbespreking, de online test, de analyse met plan van aanbeveling en de toelichting van de analyse.

Nieuwsgierig?
Wil jij als ondernemer ook investeren in betrouwbare inzichten en begeleiding van jouw medewerkers en hoe zij het beste kunnen bijdragen aan jouw onderneming? Ik kom graag langs om de methode en de meerwaarde hiervan toe te lichten.

Lea de Groen 0344-621222