• Home
  • Kreston VH Business Academy: LEAN in Business

Business Consultancy

Kreston VH Business Academy: LEAN in Business

Maandag 4 maart 2024

Bron

| Kreston Van Herwijnen| 04-03-2024

Cover voor Kreston VH Business Academy: LEAN in Business

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om de processen binnen je bedrijf voortdurend te optimaliseren. Om efficiency te maximaliseren, de kosten te minimaliseren en je klanten optimaal te bedienen. Soms worstel je echter met bestaande bedrijfsmodellen, staan processen onder druk, werken jouw mensen niet optimaal samen of word je geconfronteerd met digitale ontwrichtingen.

Sleutel tot het bereiken van operationele excellentie
Op basis van onze advieservaringen merken wij dat procesoptimalisaties een belangrijk thema vormen. Om daar invulling aan te geven organiseren we een praktische kennismaking met LEAN: onze leermodule “LEAN in Business”.  Dit is niet slechts een methode, maar een sleutel tot het bereiken van operationele excellentie.

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wil je samen met andere ondernemers leren hoe je verspillingen minimaliseert of processen optimaliseert? Meld je dan aan voor de leermodule “LEAN in Business”. Tevens een unieke kans om kennis te maken met de Kreston VH Business Academy; inspirator van vooruitstrevend, duurzaam en innovatief ondernemerschap.

Kreston VH Business Academy
Onze Business Academy biedt ondernemers de kans om een stap te zetten in persoonlijke én bedrijfsontwikkeling. Leren en inspiratie op doen in kleinschalige groepen van gelijkgestemde ondernemers. Praktijkgericht en direct toepasbaar. Inzichten in het realiseren van veranderingen, inhoudelijke kennissessies over actuele thema’s en leiderschapsontwikkeling.

De Kreston VH Business Academy is bij uitstek ook een platform om ervaringen met andere ondernemers te delen en waardevolle verbindingen te leggen. De academy is onderdeel van Kreston Van Herwijnen Business Consultancy in nauwe samenwerking met regionale partners.

Meer weten? Bekijk hier de inhoud.

Bron:| Kreston Van Herwijnen| 04-03-2024