• Home
  • Het Suikertuintje van de Betuwe: toonbeeld van ambachtelijke innovatie

Podcasts

Het Suikertuintje van de Betuwe: toonbeeld van ambachtelijke innovatie

Vrijdag 18 maart 2022

Het Suikertuintje op Spotify

Wat krijg je wanneer je liefde & ambacht combineert en afbakt in de oven? Inderdaad: heerlijk brood! Achter de wereld van ambachtelijke broodbakkers gaat een heleboel schuil. Slimme innovatie, duurzaamheid, oog voor kwaliteit en natuurlijk veel liefde voor het vak. In deze Bijzondere Business in de Betuwe praten we met Jan en Therése Knuivers. De derde generatie in 80 jaar binnen Het Suikertuintje van de Betuwe, met vestigingen in Maurik en Lienden.

In deel 2 van de podcast vertelt Gerard Janssen over een nieuwe dienst die we via Overnames en waarderingen aanbieden: de Quickscan. Aan de hand van historische cijfers en een verkennend gesprek wordt een korte analyse en een “schot voor de boeg” bedrijfswaarde vastgesteld.

Beluister de nieuwe aflevering van Bijzondere Business in de Betuwe.

Over deze podcastserie

De Betuwe zit tjokvol bijzondere bedrijven en ondernemers. Elk met prachtige verhalen die het waard zijn om te worden verteld. Over uitdagingen, marktontwikkelingen, tegenwind en succes. In de podcast serie “Bijzondere Business in de Betuwe” van Van Herwijnen Kreston Accountants komen de inspirerende mensen achter de ambities, pieken, dalen en ontwikkelingen aan het woord. Hoor je wat zij hebben geleerd en wat zij hun collega’s willen meegeven. Een podcastserie dus voor MKB-ondernemers door MKB-ondernemers. Aangevuld met praktische tips van experts op tal van terreinen.