• Home
  • Heb jij je persoonlijke en professionele identiteit wel goed scherp?

Podcasts

Heb jij je persoonlijke en professionele identiteit wel goed scherp?

Donderdag 13 januari 2022

Cover voor Heb jij je persoonlijke en professionele identiteit wel goed scherp?

Je bezit de skills, kwaliteiten en (werk)ervaring. Maar wordt dit wel gezien en erkend? En heb je jouw persoonlijke en professionele identiteit wel goed scherp? Als je dát weet, weet je ook wat voor werk het beste bij jou past of waar je aan kunt werken.

In deze nieuwe aflevering van Bijzondere Business in de Betuwe gaan we in gesprek met Rob Egberts en Robinet Bargeman van Bureau STERK. Ze helpen je bij het ontwikkelen en professionaliseren. Dit door te inspireren, te enthousiasmeren en te voeden. Maar hoe gaat dit in de praktijk? En waarom is dit zo belangrijk? Beluister de nieuwe podcast.

Over deze podcastserie

De Betuwe zit tjokvol bijzondere bedrijven en ondernemers. Elk met prachtige verhalen die het waard zijn om te worden verteld. Over uitdagingen, marktontwikkelingen, tegenwind en succes. In de podcast serie “Bijzondere Business in de Betuwe” van Van Herwijnen Kreston Accountants komen de inspirerende mensen achter de ambities, pieken, dalen en ontwikkelingen aan het woord. Hoor je wat zij hebben geleerd en wat zij hun collega’s willen meegeven. Een podcastserie dus voor MKB-ondernemers door MKB-ondernemers. Aangevuld met praktische tips van experts op tal van terreinen.