• Home
  • Een familiebedrijf dat uitgegroeid tot wereldspeler

Podcasts

Een familiebedrijf dat uitgegroeid tot wereldspeler

Donderdag 2 december 2021

Cover voor Een familiebedrijf dat uitgegroeid tot wereldspeler

Een kilometerslange installatie om zand en grind mee te vervoeren, een complete brug, een verrijdbare scheepslader, rookgaskanalen, silo’s, schoorstenen van wel 40 meter hoogte en dat allemaal geleverd over de hele wereld. Maar afkomstig van één bedrijf, uit Bergharen: Moors Constructie en Machinebouw. Al vier generaties lang.

Vandaag in Bijzondere Business in de Betuwe die vierde generatie aan het woord: Barry en Heidy Moors. Over samenwerken binnen een familiebedrijf, over de staalmarkt, duurzaamheid, innovatie en het bewust aantrekken en opleiden van jonge medewerkers. Kortom: over hoe een dorpssmederij wist uit te groeien tot een wereldspeler.

Aansluitend duiken we met Marloes van Acquooij van Kreston Van Herwijnen in de wereld van het recht. Waar moeten MKB-ondernemers op letten? Waarom is wachten vaak onhandig en wat kan ‘een tweede paar ogen’ allemaal opleveren? Beluister de nieuwe aflevering via de onderstaande player, of via Spotify.

Over deze podcastserie

De Betuwe zit tjokvol bijzondere bedrijven en ondernemers. Elk met prachtige verhalen die het waard zijn om te worden verteld. Over uitdagingen, marktontwikkelingen, tegenwind en succes. In de podcast serie “Bijzondere Business in de Betuwe” van Van Herwijnen Kreston Accountants komen de inspirerende mensen achter de ambities, pieken, dalen en ontwikkelingen aan het woord. Hoor je wat zij hebben geleerd en wat zij hun collega’s willen meegeven. Een podcastserie dus voor MKB-ondernemers door MKB-ondernemers. Aangevuld met praktische tips van experts op tal van terreinen.