• Home
  • Over je eigen kracht, het belang hebben van een hecht team en meer

Podcasts

Over je eigen kracht, het belang hebben van een hecht team en meer

Donderdag 23 december 2021

Cover voor Over je eigen kracht, het belang hebben van een hecht team en meer

Of je nu je pand wilt beveiligen, met een verbouwing bezig bent of je sleutels wilt dupliceren. Of je doe-het-zelver bent of professional. Je bent altijd welkom bij Dick Smits in Dreumel.

Vandaag in Bijzondere Business in de Betuwe gaan we in gesprek met Petra Smits – de ondernemer achter Dick Smits. Zo praten we over het uitgaan van je eigen kracht, het belang hebben van een goed team en doorzettingsvermogen. En hoe belangrijk is het om een breed en diep assortiment te hebben? Beluister de nieuwe podcast van Bijzondere Business in de Betuwe.

Over deze podcastserie

De Betuwe zit tjokvol bijzondere bedrijven en ondernemers. Elk met prachtige verhalen die het waard zijn om te worden verteld. Over uitdagingen, marktontwikkelingen, tegenwind en succes. In de podcast serie “Bijzondere Business in de Betuwe” van Van Herwijnen Kreston Accountants komen de inspirerende mensen achter de ambities, pieken, dalen en ontwikkelingen aan het woord. Hoor je wat zij hebben geleerd en wat zij hun collega’s willen meegeven. Een podcastserie dus voor MKB-ondernemers door MKB-ondernemers. Aangevuld met praktische tips van experts op tal van terreinen.