• Home
  • Duurzaamheid en subsidiemogelijkheden voor MKB-ondernemers (podcast)

Podcasts

Duurzaamheid en subsidiemogelijkheden voor MKB-ondernemers (podcast)

Maandag 28 november 2022

Er zijn twee nieuwe interessante afleveringen van Bijzondere Business in de Betuwe gepubliceerd! De afleveringen gaan over duurzaamheid en subsidiemogelijkheden voor MKB-ondernemers. Verduurzaming is in Nederland volop onderweg. Dus ook MKB-ondernemers denken na over de te nemen maatregelen. Maar van welke subsidiemogelijkheden kun je gebruikmaken? In twee afleveringen van Bijzondere Business in de Betuwe zetten wij ze voor jou op een rijtje.

Podcast voor MKB-ondernemers

Subsidies voor ondernemers

​De eerste aflevering gaat over fiscale subsidies. Aflevering twee informeert je over niet-fiscale subsidies. In beide afleveringen gaan we in gesprek met fiscalist Bas Bijkerk, accountant Ingmar Rensen – beide specialisten bij Kreston Van Herwijnen – en we spreken met Koen Lammers van Vindsubsidies. 

Over Bijzondere Business in de Betuwe

De Betuwe zit tjokvol bijzondere bedrijven en ondernemers. Elk met prachtige verhalen die het waard zijn om te worden verteld. Over uitdagingen, marktontwikkelingen, tegenwind en succes. In de podcast serie “Bijzondere Business in de Betuwe” van Van Herwijnen Kreston Accountants komen de inspirerende mensen achter de ambities, pieken, dalen en ontwikkelingen aan het woord. Hoor je wat zij hebben geleerd en wat zij hun collega’s willen meegeven. Een podcastserie dus voor MKB-ondernemers door MKB-ondernemers. Aangevuld met praktische tips van experts op tal van terreinen.