Online boekhouden

De wereld van de financiële administratie is in de afgelopen jaren sterk veranderd van een papieren administratie naar de mogelijkheden voor een complete online boekhouding. Zowel de papieren boekhouding als het online boekhouden kunnen wij voor je faciliteren, maar je merkt in toenemende mate dat het online boekhouden de toekomst biedt.

Adviesgesprek aanvragen
Cover voor Online boekhouden

Voordelen

Het grote voordeel van online boekhouden is dat je 24/7 inzicht hebt in je financiën en daardoor de nadruk kunt gaan leggen op bedrijfsadvies tussentijds in plaats van alleen de jaarrekening achteraf.

Wij streven ernaar rondom het online boekhouden zoveel mogelijk koppelingen met je systemen te leggen om zo min mogelijk handmatige boekingen te hebben.

Makkelijker kunnen we het niet maken

Koppelingen tussen systemen

  • De koppeling met je huisbankier, zodat dagelijks automatisch alle bij- en afschrijvingen binnen komen;
  • De koppeling met je eigen facturatiepakket voor zover deze niet is ingeregeld via ons online boekhoudsysteem;
  • De koppeling met je inkoopkanalen. De wat grotere leveranciers kunnen wij koppelen, zodat we dagelijks je inkopen kunnen inlezen;
  • De koppeling met je kassasysteem zodat als jij iets aanslaat op de kassa de financiële boekhouding gelijk wordt gedaan.

Exact Online

Dit zijn maar enkele voorbeelden. In feite is ons online boekhoudsysteem zo ingericht dat bijna alle softwarepakketten die jij gebruikt te koppelen zijn.

Naast alle koppelingen die wij voor je kunnen leggen bestaat online boekhouden ook voor een groot deel uit het scannen van je kosten- en inkoopfacturen door middel van de scanservice. 95% van de facturen die je binnenkrijgt ontvang je nu per email. Je kunt deze facturen vanuit de email direct doorsturen naar een emailadres, welke wij je aanleveren. De factuur wordt nu geautomatiseerd verwerkt.

Het online boekhouden betekent hiermee dus in feite dat al je financiële geldstromen te automatiseren zijn en ook nog online in te zien zijn. Deze inzage kunnen wij je geven door middel van de Exact Online app.

24/7 inzicht in en sturing op je resultaten. Wie wil dat in de hedendaagse tijd nu niet?

We helpen je graag!

Wil jij ook 24/7 inzicht en overzicht met betrekking tot je cijfers? We regelen het graag voor je!

Adviesgesprek aanvragen