MKB
adviseurs

Er zijn maar weinig ondernemers die boekhouden leuk vinden. Als ondernemer wil je bezig zijn met ondernemen, toch komen er bij ondernemen ook verschillende administratieve taken om de hoek kijken. Kreston Van Herwijnen MKB adviseurs neemt je graag deze administratieve taken uit handen.

Ontdek hoe we dat doen
Cover voor MKB adviseurs

Advies op maat

Persoonlijk advies op jouw manier met je eigen contactpersoon.

Betrouwbare partner

Zie ons als verlengstuk van jouw organisatie.

Full-service dienstverlener

Van fiscaal advies tot complete loonadministraties.

Wat kunnen onze MKB adviseurs voor jou betekenen?

Wij kunnen voor jou de boekhouding volledig online inrichten in Exact Online. Hierin zie je overzichtelijk hoe het financieel staat met je onderneming. Als de online boekhouding opgezet is, kunnen wij ook samen met jou bekijken hoe jouw onderneming er voor staat en welke kansen er te behalen zijn.

Door je boekhouding uit te besteden aan ons, kan jij de focus leggen op het ondernemen en krijg je er vele kansen en uitdagingen voor terug. Ben je benieuwd wat jouw kansen en uitdagingen zijn of ben je op zoek naar iemand voor je boekhouding?  Wij helpen je graag!

Jij bepaalt de wijze waarop we samenwerken!

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we je de gehele boekhouding uit handen nemen. We kunnen ook jouw boekhouding goed inrichten, zodat je er makkelijk mee kunt werken en de kans op correcties achteraf kleiner zijn. Het doel is in ieder geval dat je op ieder gewenst ogenblik een goed overzicht hebt over de financiële situatie van je onderneming.

Wil je een keer kennismaken?

Nieuwsgierig naar ons team en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek aan.

MKB Adviseurs