Legal Services

Legal Services is er voor elke ondernemer en in elke vorm. Soms vallen wij goed te definiëren als de interne bedrijfsjurist en in een ander geval fungeren wij meer als sparringpartner of achterwacht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Legal Services bestaat uit twee soorten dienstverlening: Legal Advice en Corporate Housekeeping.

Ontdek hoe we dat doen
Cover voor Legal Services

Advies op maat

Persoonlijk advies op jouw manier met je eigen contactpersoon.

Betrouwbare partner

Zie ons als verlengstuk van jouw organisatie.

Full-service dienstverlener

Van fiscaal advies tot complete loonadministraties.

De toegevoegde waarde van Legal Services

Met onze dienst Legal Services helpen wij jou als ondernemer rekening te houden met jouw bedrijfsjuridische belangen. Enerzijds doen wij dat door Legal advies, ofwel door proactief advies en ad hoc advies op momenten dat vragen bestaan of er mogelijk geschillen ontstaan. Anderzijds doen wij dit door het verzorgen van ‘Corporate Housekeeping,’ ofwel het toekomstbestendig regelen van interne aangelegenheden. Wij zorgen dat jij als ondernemer geen onnodige risico’s loopt en je assets kunt blijven aanwenden voor jouw primaire bedrijfsproces.

Samenwerken

Waarom doen we dat?

Onze ervaring is dat een ondernemer nu eenmaal het liefst bezig is met zijn/haar core-business. Juridische formaliteiten, een dreigende escalatie of een simpel onderbuikgevoel wordt meestal op de lange baan geschoven. Dat kan leiden tot problemen en daar willen wij jou juist voor behoeden. Wij ontzorgen, jij blijft ondernemen.

Onze diensten

Onze diensten op een rij

Hieronder vind je een overzicht van de onderwerpen waarbij we je kunnen bijstaan.

Wil je een keer kennismaken?

Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende afspraak of stel direct je eerste vraag!

Legal Services