• Home
  • Internationaal Ondernemen

Internationaal
Ondernemen

Ondernemers (en overigens ook particulieren) kijken steeds vaker over de landsgrenzen heen en zijn meer en meer actief in het buitenland. Om onze klanten ook daarbij van dienst te kunnen zijn, is ons kantoor aangesloten bij Kreston Global. Het Kreston netwerk is er op gericht om internationaal opererende ondernemers bij te kunnen staan.

Meer weten over Kreston Global?
Cover voor Internationaal Ondernemen

Advies op maat

Persoonlijk advies op jouw manier met je eigen contactpersoon.

Betrouwbare partner

Zie ons als verlengstuk van jouw organisatie.

Full-service dienstverlener

Van fiscaal advies tot complete loonadministraties.

Wat kan het Kreston Global netwerk voor jou betekenen?

Heb jij een vraag over ondernemen in het buitenland? Dan kan het zo maar zijn, dat we de assistentie inschakelen van een Kreston kantoor. Alle Kreston kantoren zijn onafhankelijke advies- en accountantskantoren met een zelfde hoge kwaliteitsstandaard. We weten dus dat jouw belangen binnen het netwerk in goede handen zijn. Ook weten we dat ons collega kantoor voldoende omvang heeft, om nagenoeg alle vragen te kunnen beantwoorden, die bij internationaal ondernemen aan de orde komen. De communicatielijnen met onze Kreston “collega’s” zijn kort, er wordt rechtstreeks overlegd (dus zonder tussenschakels). Daarnaast betrekken wij onze klanten bij voorkeur zo snel mogelijk in de correspondentie.

Voorbeelden

Samenwerken met Kreston!

  • Een Nederlandse ondernemer “gaat internationaal” en vanwege deze uitbreiding van activiteiten naar het buitenland wil de ondernemer weten met welke (fiscale) regels hij of zij in het buitenland te maken krijgt.
  • Een stap verder: een Nederlandse ondernemer “gaat internationaal”. Hij of zij gaat zich niet alleen op buitenlandse afnemers richten, maar overweegt bovendien om zich in het buitenland te vestigen. Ook daarbij is het van belang te weten met welke wetten en regels je te maken krijgt.
  • Een Nederlandse ondernemer hoort van een buitenlandse relatie dat hij activiteiten wil uitbreiden naar Nederland. Regelmatig wordt dan eerst aan de Nederlandse ondernemer gevraagd of hij/zij een goede adviseur in Nederland kent om de buitenlandse ondernemer te begeleiden.

Internationaal ondernemen gaat dus beide richtingen uit. Met ons internationaal netwerk bieden wij ondernemers laagdrempelige toegang tot de expertise van onze Kreston collega’s en tot die van ons.

Over de grens zaken doen?

Met het netwerk van Kreston Global staan we voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek aan.

Contact