Uit dienst gaan

Het is van groot belang dat een uit dienst traject zorgvuldig gebeurd. Wanneer maak je gebruik van een vaststellingsovereenkomst en in welke gevallen moet je een transitievergoeding toekennen? Wij ondersteunen je graag bij deze complexe materie.

Cover voor Uit dienst gaan

Aanzeggen

“Ik heb diverse medewerkers met een arbeidsovereenkomst van bepaalde tijd. Contracten van meer dan 6 maanden moeten uiterlijk één maand voor afloop van het contract worden aangezegd. Wat betekent dit precies en wat moet ik doen?” Wij vertellen je graag hoe het zit en hebben een mooi model voor je.

Einde dienstverband

Het dienstverband van één van medewerkers eindigt. Wanneer is er sprake van een transitievergoeding? Dat hangt er vanaf … bel ons en we helpen je verder!

Ontslag

Als ik als werkgever het dienstverband van een medewerker wil ontbinden, waar moet ik dan allemaal aan denken? Marloes, onze jurist kan je hier goed bij begeleiden.

Ontslag via de rechter

Wat kan ik als ondernemer allemaal verwachten als een ontslag via de kantonrechter verloopt? Bel en vraag naar Marloes, zij helpt jou graag!

Een medewerker ontslaan

Je vindt het beter als een medewerker de organisatie verlaat. Hoe pakt je dat aan? Heb je  een goed dossier of is een beëindiging middels een beëindigingsovereenkomst beter? Dit moet zorgvuldig gebeuren dus bel ons snel voor ondersteuning!

Samenwerken?

Nieuwsgierig naar onze HR-services? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal)adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen