In dienst zijn

Om je medewerkers gemotiveerd te houden is het belangrijk om goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden. Maar welke andere zaken zijn belangrijk voor een goede medewerkerstevredenheid? Wij kunnen je hierbij helpen.

Cover voor In dienst zijn

Blijf je personeel boeien en binden door het voeren van individuele gesprekken over ontwikkeling en opleiding. Ook een goed arbo- en verzuimbeleid hoort daarbij. Thema’s waar ons HR-team je bij kan helpen.

Een zieke medewerker

Een van je medewerkers is ziek. Het betreft dit keer geen kort verzuim maar het lijkt erop dat de medewerker langdurig uit de roulatie is. Welke stappen moet ik nu zetten? Wij helpen je of nemen het traject van je over.

Vakantie en verlof

Hoe stem je het opnemen van vakanties af? Mag je een vakantieaanvraag weigeren? Hoe werkt verlof bij een zwangere werkneemster? En hoe is ouderschapsverlof geregeld? Allemaal vragen waarbij wij kunnen helpen. We vertellen je graag hoe het zit of kijk op Xpert HR Check it.

Hoe functioneren mijn medewerkers en hoe beoordeel ik ze?

Je wilt grip en zicht op de prestaties van je werknemers. Om het functioneren van werknemers te monitoren hanteren veel bedrijven een cyclus van plannings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden om je ‘performance management’ in te richten.

Verbetertraject bij disfunctioneren

Je medewerker functioneert niet naar behoren. Hoe ga ik hier mee om en vooral: hoe los ik dit op? Zet ik een verbetertraject in of is het beter als de wegen scheiden? Bel ons als je hier mee te maken hebt, we begeleiden je zorgvuldig.

Hoe help ik mijn medewerkers verder?

Ik wil mijn mensen en teams effectief verder helpen met hun uitdaging en doelen? Hoe pak ik dat aan? Coaching is de meest persoonlijke manier van leren. En het is leuk! Bel ons voor meer informatie.

Verbeteren van de onderlinge samenwerking

Ik vind het belangrijk dat er kennisoverdracht is door het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Middels een begeleide intervisie leert men lastige situaties in het werk met elkaar bespreken. Maar hoe pak ik dat aan? We doen het graag een keer voor!

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Ik zou wel willen weten wat de mate van tevredenheid is van mijn medewerkers. Hoe pak ik zo’n onderzoek aan en wat meet het zoal en wat kan ik met de resultaten? Er zijn verschillende mogelijkheden, bel ons voor een afspraak!

Samenwerken?

Nieuwsgierig naar onze HR-services? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal)adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen