In dienst treden

Een nieuwe collega moet, zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt, op een warm welkom kunnen rekenen. Wij helpen je graag bij het maken van een checklist waarop alle zaken staan die geregeld moeten worden.

Adviesgesprek aanvragen
Cover voor In dienst treden

Een medewerker aannemen

Ik sta op het punt een medewerker aan te nemen. Hoe zorg ik er voor dat ik de juiste persoon aanneem? Wil je graag ondersteuning bij het selectiegesprek? Geen probleem, wij hebben de kennis in huis!

Een potentiële medewerker testen

Naast het selectiegesprek is het voor bepaalde functies goed om een objectieve test af te nemen. Wat meet de Talenten Analyse van Jane die Van Herwijnen Kreston toepast? Dat laten we graag aan je zien. Neem contact met ons op.

Arbeidsvoorwaarden

Is er sprake van een CAO? Componenten zoals het loon, arbeidsduur, werktijden en vakantiedagen maar ook beloningen als een auto of laptop van de zaak, verlofregelingen en pensioen. Je wilt het graag goed doen maar hoe werkt het? Onze loonafdeling heeft alle kennis in huis en helpt je graag!

Arbeidsovereenkomsten

Ik heb een nieuwe medewerker aangenomen en wil hem een juridisch en inhoudelijk goed contract voorleggen. Waar moet ik op letten? Ook met deze vraag helpen wij je graag.

Introductie nieuwe collega

Na een intensieve W&S procedure ben je blij met je nieuwe medewerker. Hoe zorg je er voor dat hij of zij zich vanaf dag één welkom, gewaardeerd en gerespecteerd voelt? Goed dat je hier aandacht aan besteed, wij maken graag een on-boarding plan met je!

Samenwerken?

Nieuwsgierig naar onze HR-services? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal)adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen
Onze diensten

Al onze HR-services op een rij

Hieronder vind je een overzicht van al onze HR-services. Wil je liever persoonlijk advies?
Vraag vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek aan.