HR-abonnement

Wij ondersteunen MKB ondernemers bij HR-vraagstukken m.b.t. tot in dienst treden, in dienst zijn en uit dienst treden en alles wat daarbij komt kijken.

Cover voor HR-abonnement

Veel van onze MKB-klanten maken ook gebruik van ons HR-abonnement. Door hier gebruik van te maken zijn we eigenlijk jouw HR-collega op afstand Met de software van Xpert HR Checkit optimaliseer je jouw werkproces en heb je toegang tot actuele en betrouwbare online HR-informatie, nieuwsbrieven, voorbeelddocumenten, modellen, video’s en meer. Je hebt altijd snel en betrouwbaar antwoord op al je HR-vragen.

Voor € 24,95 per maand ben je als ondernemer altijd verzekerd van advies en ondersteuning. Met alle informatie op één plek ben je altijd up-to-date en in control!

Wil je meer informatie, vraag naar Lea de Groen, zij praat je graag bij of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

Het HR abonnement omvat:

 • Eerstelijns HR advies
  Je hebt altijd toegang tot de kennisbank voor urgente arbeidsrechtelijk gerelateerde vragen.
 • HR-push up service
  Je ontvangt push-berichten over nieuwe wetgeving inclusief te nemen acties.
 • HR-nieuwsbrief
  Iedere maand op de hoogte van de laatste HR ontwikkelingen.
 • Trainingen en kennissessies
  Jaarlijks diverse HR-kennissessies en workshops. Met een HR abonnement is deelname gratis.
 • Toegang tot instructievideo’s en checklists
  Praktische ondersteuning bij het voeren van je HR beleid.

Het kan zijn dat verdere deskundigheid of expertise noodzakelijk is om je vraag te beantwoorden of probleem op te lossen. In dat geval betreft het maatwerk en maken wij een offerte. Je kunt in dat geval zelf een keuze maken in de werkzaamheden die wel of niet verricht gaan worden door één van onze HR specialisten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Samenwerken?

Nieuwsgierig naar onze HR-services? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal)adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen