HR-services

Wil je als ondernemer graag jouw HR zaken uitbesteden? Laat het over aan professionals. Wij helpen, begeleiden en adviseren jou met HR gerelateerde zaken.

Ontdek hoe we dat doen
Cover voor HR-services

Advies op maat

Persoonlijk advies op jouw manier.

Betrouwbare HR-partner

Zie ons als verlengstuk van jouw organisatie.

Full-service dienstverlener

Van Accountancy tot Waarderingen.

Wil je jouw HR-services uitbesteden?

Er spelen op het gebied van personeel zoveel aspecten die van belang zijn en waar je als ondernemer wél verantwoordelijk voor bent, maar vaak minder tijd aan wilt en kunt besteden of onvoldoende kennis van hebt. Als ondernemer wil je vooral met je kerntaken bezig zijn. Doen waar je het beste in bent en op specialisten terugvallen voor andere zaken.

Besteed jij je salarisadministratie al uit bij onze afdeling personeelsdiensten? Dan hebben wij goed nieuws. Wij introduceren nu ook Kreston Van Herwijnen HR-services & Advies. Een dienstverlening – met specialisten – die je helpt met al je vragen op het gebied van personeel gerelateerde vraagstukken. Eén loket van al je salaris- en HRM-zaken.

Hoe kom je als ondernemer aan de juiste mensen en hoe behoud je ze? Hoe zorg je ervoor dat ze optimaal presteren en zichzelf blijven ontwikkelen? Hoe ga je goed om met zieke medewerkers, een collega die niet goed functioneert, voorkom je verzuim en hoe neem je op een goede manier afscheid van een medewerker. Als je deze zaken vooraf goed regelt, bespaar je een hoop tijd, geld én zorgen. Investeer daarom in HR.

Samenwerken

Jij bepaalt de wijze waarop we samenwerken!

  • Sparringpartner (we helpen je op weg)
  • Advies op maat (we nemen het geheel of gedeeltelijk uit handen)
  • Interim/In-company (we zijn een aantal uren per week/maand een vast gezicht op de werkvloer)

Samenwerken?

Nieuwsgierig naar onze HR-services? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal)adviesgesprek aan.

HR-services