Work-update
ChatGPT

Op dinsdag 13 en donderdag 22 juni organiseren wij een work-update over de ontwikkelingen van ChatGPT. Wil jij tijd besparen in je bedrijf en tijd over houden voor de dingen die er écht toe doen? Ontdek welke kansen en bedreigingen ChatGPT voor jou als ondernemer heeft. Ben jij erbij?

Gratis inschrijven
Cover voor Work-update ChatGPT

Over ChatGPT

Heb jij als ondernemer al kennisgemaakt met AI? Veel ondernemers zien nieuwe tools, waaronder ChatGPT, als bedreiging. Maar moet je AI-diensten zoals ChatGPT als bedreiging zien of kun je het ook omarmen en gebruiken binnen jouw werkzaamheden? Kort over ChatGPT: dit is één van de meest geavanceerde taalmodellen ter wereld en is in staat om natuurlijke, mensachtige gesprekken te voeren en complexe taken uit te voeren. Van vertaling, antwoord op jouw vragen tot samenvatting. De tool is te gebruiken in elke sector.

Op dinsdag 13 en donderdag 22 juni praat gastspreker Myrna Pruijn (Marketeer & Makelaar bij Moreno Joosten Makelaardij) je bij over de ontwikkelingen van ChatGPT. Hoe kun je het in de praktijk gebruiken? En hoe creëer je een goede business case? Ontdek welke kansen ChatGPT voor jou als ondernemer heeft.

Het programma

Sessie in Tiel: dinsdag 13 juni 2023 in Tiel
Locatie: Stephensonstraat 19 in Tiel
Tijd: 16:00 – 18:00

Sessie in Gendt: donderdag 22 juni 2023 in Gendt
Locatie: Dorpstraat 22 in Gendt
Tijd: 16:00 – 18:00

16:00 uur – Ontvangst
16:30 uur – Gastspreker Myrna Pruijn (Marketeer & Makelaar bij Moreno Joosten Makelaardij): Welke meerwaarde heeft ChatGPT voor jou als ondernemer?
17:30 uur – Hapje en drankje

Je kunt je niet meer inschrijven