Wake-update
Duurzaamheid

Duurzaamheid is meer dan een nieuwe zakelijke trend; het gaat over toekomstbestendig ondernemen. Hoe ga jij als MKB-ondernemer om met het integreren van duurzaamheid in jouw bedrijfsvoering en welke stappen kan jij zetten in het duurzaam ondernemen?

Gratis inschrijven
Cover voor Wake-update: Duurzaamheid

Over de duurzame toekomst

Ooit Duurzaam ondernemen betekent zakendoen met oog voor de mens, het milieu en de samenleving. Ooit begonnen als een intrinsieke motivatie om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Nu versterkt door strenge wet- en regelgeving. Maar vooral door een toenemende vraag vanuit een sterk veranderende omgeving.

Als ondernemer voel jij waarschijnlijk ook een groeiende druk om verder te verduurzamen. Vanuit belanghebbenden in jouw markt, binnen jouw keten of binnen jouw directe omgeving. Intrinsiek wil je dit graag realiseren. Maar als je wilt verduurzamen, hoe doe je dat dan? Wat wordt nu eigenlijk verstaan onder duurzaam ondernemen? Hoe kan jij concreet hiermee aan de slag gaan? Hoe krijgt duurzaam ondernemen een positie binnen jouw verdienmodel? Wat betekent het voor jouw dagelijkse gang van zaken? Of wat is de business case (inclusief subsidie- en financieringsmogelijkheden) van duurzame investeringen?

Het gaat uiteindelijk om het waarborgen van het succes en de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf. Door in te spelen op maatschappelijke belangen en de wereld van morgen.

Kom naar de wake-update op woensdag 3 juli om 08:00 uur, waar duurzaamheid centraal staat. Tijdens deze inspirerende ochtend krijg je de kans om van experts en collega-ondernemers uit de regio te leren. Marco van Ackooij geeft een inspirerende-en praktijkgerichte presentatie over hoe je duurzaam ondernemen kunt omarmen. Bovendien deelt het bedrijf Vetipack hun ervaringen en best practices op het gebied van duurzaamheid.

Kreston Van Herwijnen is jouw duurzaamheidsregisseur

Bij Kreston Van Herwijnen helpen we ondernemers op financieel, fiscaal en juridisch gebied met een deskundig team van 65 betrokken professionals. Of je nu een lokale bakker bent of een internationale ondernemer, wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en maatwerkoplossingen. Samen creëren we duurzame strategieën om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Ben jij ondernemer? Kom ook naar dit gratis event op woensdag 3 juli.

Het programma

Sessie in Tiel: woensdag 3 juli 2024
Locatie: Stephensonstraat 19 in Tiel
Voor wie: ondernemers
Kosten: gratis
Tijd: 8:00-9:30u

7:30 uur – Ontvangst met een lokaal broodje
8:00 uur – Inspirerende en praktijkgerichte presentatie hoe je duurzaam ondernemen kunt omarmen
8:45 uur – Gastspreker deelt ervaringen van hun onderneming op het gebied van duurzaamheid
9:30 uur – Netwerken met koffie/thee en een versnapering