Wake-update
Duurzaamheid

Duurzaamheid is meer dan een nieuwe zakelijke trend; het gaat over toekomstbestendig ondernemen. Hoe ga jij als MKB-ondernemer om met het integreren van duurzaamheid in jouw bedrijfsvoering en welke stappen kan jij zetten in het duurzaam ondernemen?

Cover voor Wake-update: Duurzaamheid

Over de duurzame toekomst

Duurzaam ondernemen betekent zakendoen met oog voor de mens, het milieu en de samenleving. Ooit begonnen als een intrinsieke motivatie om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Nu versterkt door strenge wet- en regelgeving. Maar vooral door een toenemende vraag vanuit een sterk veranderende omgeving.

Als ondernemer voel jij waarschijnlijk ook een groeiende druk om verder te verduurzamen. Vanuit belanghebbenden in jouw markt, binnen jouw keten of binnen jouw directe omgeving. Intrinsiek wil je dit graag realiseren. Maar als je wilt verduurzamen, hoe doe je dat dan? Wat wordt nu eigenlijk verstaan onder duurzaam ondernemen? Hoe kan jij concreet hiermee aan de slag gaan? Hoe krijgt duurzaam ondernemen een positie binnen jouw verdienmodel? Wat betekent het voor jouw dagelijkse gang van zaken? Of wat is de business case (inclusief subsidie- en financieringsmogelijkheden) van duurzame investeringen?

Het gaat uiteindelijk om het waarborgen van het succes en de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf. Door in te spelen op maatschappelijke belangen en de wereld van morgen.

Over het event

Wij nodigen jou van harte uit voor onze wake-update op woensdag 3 juli 2024 om 08:00 uur, waar duurzaamheid centraal staat. Tijdens deze inspirerende ochtend krijg je de kans om van experts en collega-ondernemers uit de regio te leren. Marco van Ackooij geeft een inspirerende-en praktijkgerichte presentatie over hoe je duurzaam ondernemen kunt omarmen. Bovendien deelt het bedrijf Vetipack hun ervaringen en best practices op het gebied van duurzaamheid.

Wat kun je verwachten:

  • Praktische tips om uw bedrijf duurzaam en toekomstbestendig te maken.
  • Een inspirerend verhaal van Vetipack, een bedrijf dat duurzaamheid in zijn DNA heeft opgenomen.
  • Een informatieve en inspirerende presentatie over duurzaam ondernemen.
  • Begrip en inzicht in duurzaam ondernemen.
  • Netwerkgelegenheid met koffie, thee en een broodje, samen met andere MKB-ondernemers uit de regio om ervaringen met elkaar te kunnen delen.

Het programma

Sessie in Tiel: woensdag 3 juli 2024
Locatie: Stephensonstraat 19 in Tiel
Tijd: 8:00-9:30u

7:30 uur – Ontvangst met een lokaal broodje
8:00 uur – Inspirerende en praktijkgerichte presentatie hoe je duurzaam ondernemen kunt omarmen
8:45 uur – Gastspreker deelt ervaringen van hun onderneming op het gebied van duurzaamheid
9:30 uur – Netwerkgelegenheid met koffie, thee en een broodje, samen met andere MKB-ondernemers uit de regio om ervaringen met elkaar te kunnen delen.

Dit evenement heeft al plaatsgevonden op woensdag 3 juli 2024.Je kunt je niet meer inschrijven.