Work-update
Corporate housekeeping

Op dinsdag 16 en woensdag 17 mei organiseren wij een work-update over Corporate Housekeeping. Corporate Housekeeping gaat over het juist vastleggen van (juridische) feiten en omstandigheden binnen een onderneming. Ben jij erbij?

Gratis inschrijven
Cover voor Work-update Corporate housekeeping

Over Corporate housekeeping

Heb jij als ondernemer jouw Corporate housekeeping al op orde? Corporate housekeeping gaat over het juist vastleggen van (juridische) feiten en omstandigheden binnen een onderneming. Ben jij hier als ondernemer van op de hoogte? In deze work-update leggen Gerard Janssen en Willem Stolk hier alles over uit.

Ook vertellen ze over de overeenkomsten die relevant zijn bij overnames en waarderingen en de toetsing daarvan. Na de work-update weet je aan welke wettelijke verplichtingen jij moet voldoen en voorkom je onnodige (bestuurders) aansprakelijkheid. Aangezien we iedereen de gelegenheid willen geven zich goed te informeren, wordt deze update zowel op dinsdag 16 mei om 16.00 in Tiel als op woensdag 17 mei om 16.00 in Gendt georganiseerd.

Ben jij erbij? Dan krijg je 1 uur juridisch of O&W advies van ons cadeau.

Het programma

Sessie in Tiel: dinsdag 16 mei 2023 in Tiel
Locatie: Stephensonstraat 19 in Tiel
Tijd: 16:00 – 18:00

Sessie in Gendt: woensdag 17 mei 2023 in Gendt
Locatie: Dorpstraat 22 in Gendt
Tijd: 16:00 – 18:00

16:00 uur – Ontvangst
16:30 uur – Gerard Janssen en Willem Stolk: Weet jij aan welke wettelijke verplichtingen je moet voldoen? Voorkom onnodige (bestuurders) aansprakelijkheid en laat je informeren.
17:30 uur – Hapje en drankje

Inschrijven is niet meer mogelijk.