• Home
  • Jaarrekening controleren

Jaarrekening controleren

Ben je verplicht je jaarrekening te laten controleren? Of wil je zelf graag een accountantscontrole? Dan ben je bij Kreston Van Herwijnen op het juiste adres.
Wij controleren of de jaarrekening voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, vervolgens geven wij een controleverklaring af bij de jaarrekening. Naast het financiële aspect zullen wij tevens beoordelen of de interne organisatie van een voldoende niveau is om (bedrijfs)risico’s af te dekken. Voor het verstrekken van onze controleverklaring zullen wij onze bevindingen met je bespreken, waarbij wij met je meedenken over de oplossingen en mogelijkheden.Engels

Wij zijn een accountantskantoor dat graag met jou in gesprek gaat, waarbij de grondslag van onze dienstverlening gebaseerd is op een langdurige relatie van vertrouwen en kennis. Wij zijn meer dan enkel die accountant die een controleverklaring komt “brengen”. Wij denken mee met je als ondernemer en hanteren hierbij een proactieve werkwijze, waarbij wij je als ondernemer zoveel mogelijk betrekken.

Adviesgesprek aanvragen
Cover voor Jaarrekening controleren