Corporate Finance

De wereld om ons heen verandert snel, dan kan geen ondernemer zijn ontgaan. Maar wat betekent dat nu voor jou als ondernemer?

Ontdek hoe we dat doen
Cover voor Corporate Finance

Advies op maat

Persoonlijk advies op jouw manier met je eigen contactpersoon.

Betrouwbare partner

Zie ons als verlengstuk van jouw organisatie.

Full-service dienstverlener

Van fiscaal advies tot complete loonadministraties.

Waarom Corporate Finance

Het is belangrijk dat je als ondernemer inzicht heb in de consequenties van deze steeds wijzigende omgeving. Hoe je je onderneming structureert en welke producten of diensten je levert zijn van grote invloed op jouw toekomst. Door de snelheid van veranderingen is het belangrijk om continu alert te zijn, flexibel en snel (onderbouwd) beslissingen te kunnen nemen.

Samen brengen wij jouw positie in de markt in kaart en identificeren we de waardedrijvers, of wel de onderdelen van jouw bedrijfsvoering waarmee je waarde toevoegt aan jouw onderneming. Of dit nu is om inzicht te verkrijgen voor verdere groei of ter voorbereiding op aan- of verkoop maakt niet uit. Jouw keuzes zijn mede richtinggevend aan de toekomst van je onderneming: Regisseer met ons jouw eigen toekomst!

Kort door de bocht maar zinvol

Quick Scan Waardebepaling

Sta je als ondernemer voor een lastige keuze, dan kan het belangrijk zijn om inzicht te hebben in de performance van je onderneming en in de ontwikkeling van de waarde.

De Quick Scan Bedrijfswaardering van Kreston Van Herwijnen kan hierbij uitkomst bieden. Aan de hand van historische cijfers en een verkennend gesprek met onze adviseurs, stellen wij een korte analyse en een “schot voor de boeg” bedrijfswaarde vast.

Deze scan is gebaseerd op de huidige situatie, maar kan eenvoudig worden uitgebreid naar verschillende scenario’s in een latere fase.

Voor de Quick Scan hanteren we een vaste prijs, die afhankelijk is van de omvang van de onderneming, tussen € 1.375 en € 2.375 (excl. Btw). Wil je weten of dit voor jouw bedrijf ook kan? Of wil je hier meer over weten?

Quickscan of uitgebreider advies?

Nieuwsgierig naar ons team en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact