Strategie & transformatie

Kansen en uitdagingen concreet maken met een innovatieve strategie en een succesvolle transformatie.

Lees verder
Cover voor Strategie & transformatie

Je onderneming groeit en nu?

Je bent MKB-ondernemer en jouw onderneming groeit. Je ziet zowel de kansen als uitdagingen. In de markt, in productinnovatie, binnen jouw eigen bedrijfsprocessen, in de toenemende digitalisering, maar ook binnen de bredere maatschappij en intern qua mensen en organisatieontwikkelingen. Je weet precies waar het naar toe moet. Maar hoe je dit concreet invulling geeft en hoe je jouw onderneming hierin praktisch meeneemt, dat is best een uitdaging.

Vraag jij jezelf ook niet af: hoe vervlecht ik mijn ondernemerschap met de groeiende organisatie?

Geen tijd te verliezen

Natuurlijk moet het rendement gezond zijn, en het liefst bovengemiddeld in de sector en markt. Maar ondernemingsdoelen zijn meestal breder. Waar zit de versneller in de ontwikkeling? Hoe geef jij antwoord op wat er wordt gevraagd?

Denk onder meer aan jullie markt, klanten, bestaansrecht en duurzaamheid. Tegelijk ook aan het creëren van de randvoorwaarden voor verdere groei en sociale impact? Hoe blijf jij aantrekkelijk als werkgever én relevant binnen de maatschappij?

Bedrijfsstrategie

Het bepalen van de juiste bedrijfsstrategie is allesbehalve eenvoudig en de aanpak moet voortdurend worden vernieuwd. Een pad bepalen om te winnen in het spel van vandaag – en dat van morgen. Het hebben van een effectieve strategie is belangrijk. Op twee niveaus: dat van de ondernemer én dat van de onderneming. Want je hebt beiden nodig om succesvol te zijn en te groeien.

Strategie en transformatie is een uitdagend, enerverend en inspirerend proces dat jou als ondernemer helpt de grote stappen te identificeren. Kreston Van Herwijnen Business Consultancy heeft als doel jou te helpen om de doorbraak te realiseren. Dit geeft jou direct zicht op het verbeterpotentieel van jouw onderneming. Niet alleen met strategische adviezen, maar ook met praktische ondersteuning in de benodigde transformatie. Met kennis, ervaring en tools om organisaties mee te nemen. Altijd vanuit het ondernemerschap. Met een succesvolle transformatie en groei voor ogen.

Weet jij waar je met je onderneming naartoe gaat?

Uiteraard sta je er niet alleen voor. We helpen je graag. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen