Proces
optimalisatie

De kans dat jouw bedrijfsmodel over drie jaar nog houdbaar is, is één op vijf.

Lees verder
Cover voor Proces optimalisatie

Processen optimaliseren

Als MKB-ondernemer weet je hoe belangrijk het is om de processen binnen je bedrijf voortdurend te optimaliseren. Om de efficiëntie te maximaliseren, de kosten te minimaliseren en je klanten optimaal te kunnen bedienen. Soms worstel je echter met jouw bestaande bedrijfsmodellen, staan processen veelal onder enorme druk, werken jouw mensen niet optimaal samen of word jouw onderneming geconfronteerd met enorme digitale ontwrichtingen.

Als jij als ondernemer de waarschuwingssignalen negeert, zoals een afnemende winstgevendheid, afnemend marktaandeel of afnemend werkkapitaal, kan je in een soort van dilemma raken – met sterk dalende winsten, relatief hogere bedrijfskosten en stagnerende of dalende verkopen. Een tijdige optimalisatie van operationele processen kan jou helpen.

Veranderingen vroegtijdig signaleren en jouw bedrijf nader optimaliseren

De snel veranderende wereld én de concurrentie om je heen dwingen je om de bedrijfsvoering voortdurend aan te scherpen. Sterker nog: de kans dat jouw huidige bedrijfsmodel in de komende drie jaar nog houdbaar is, is één op vijf (vijftig jaar geleden was dat één op de twintig). Het helpt om dit vroegtijdig te signaleren en te optimaliseren. Deze optimalisaties vragen om praktische oplossingen op het gebied van digitalisering, verbeterde samenwerkingsmodellen en gestroomlijnde bedrijfsprocessen.

Optimaliseren is een inspirerend proces en kan mooie resultaten opleveren. Door ontwikkeling op meerdere vlakken met elkaar te verbinden. Onder meer door een beter gebruik van data en toepassing van innovatieve technologieën. Ook door mensen mee te nemen in de gewenste veranderingen. Kreston Van Herwijnen Business Consultancy heeft diepgaande kennis en praktische ervaringen in huis om jouw ambities te verbinden met deze moderne  ontwikkelingen. Op tijd, efficiënt, met de juiste actie en het gewenste resultaat.

Samen jouw bedrijfsprocessen doorlopen?

Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen