Financiële planning

Heb jij inzicht in je financiële situatie op het moment dat je van plan bent om (deels) te gaan stoppen met werken, arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Of heb je inzichtelijk wat voor de nabestaanden de financiële gevolgen zijn als je komt te overlijden? Wij helpen je graag op een heldere en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in jouw financiële planning voor nu en in de toekomst.

Adviesgesprek aanvragen
Cover voor Financiële planning
Waar hebben we het over?

Financiële plannig

  • Inkomensplanning
  • Estate planning

Inkomensplanning

Op bepaalde momenten in je leven is het van belang om te weten hoe je financiële planning eruit ziet en/of deze ook aan jouw wensen en financiële behoeften voldoet. Ben je je bewust hoeveel vermogen je nodig hebt voor je oude dag, hoelang je jouw verwachte levensstijl kunt voorzetten, maar ook of je voldoende inkomen blijft behouden wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Wij brengen niet alleen jouw financiële planning in kaart, maar denken ook met je mee hoe deze planning fiscaal optimaal kan worden ingestoken.

Estate planning

Je denkt er liever nog niet aan, maar je wilt het wel goed geregeld hebben op het moment dat je komt te overlijden. Aan de hand van onder andere jouw vermogen, testament en het huwelijksgoederensregime bieden wij je inzicht in jouw huidige situatie. Daarnaast bespreken wij de mogelijkheden om je vermogen op een fiscaal aantrekkelijke manier over te hevelen, te schenken of na te laten aan de erfgenamen.

Samen jouw fiscale kansen doornemen?

Nieuwsgierig naar ons team? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal)adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen