Bezwaarprocedure

Stel dat de belastingdienst het niet eens is met een ingediende belastingaangifte en een aanslag oplegt die afwijkt van de aangifte. In dat geval heb je de mogelijkheid om bezwaar aan te tekenen tegen de aanslag. Wij kunnen je daarbij van dienst zijn. In de (zeldzame) gevallen dat we er tijdens de bezwaarprocedure niet uitkomen met de belastinginspecteur, kunnen wij je eveneens van dienst zijn bij een beroepsprocedure bij de belastingrechter.

Adviesgesprek aanvragen
Cover voor Bezwaarprocedure

Vaak wordt gedacht dat belasting alleen wordt bespaard op het moment dat de jaarlijkse belastingaangifte wordt ingevuld. Maar niets is minder waar. Belasting wordt, mits goed uitgevoerd, door het jaar heen bespaard. Vaak moet men op tijd actie ondernemen om zo in te spelen op de (soms) dagelijkse actualiteiten en mogelijkheden tot besparen.

Bij ons ben je daarvoor op het juiste adres. Want wij brengen op allerlei manieren relevante informatie om belasting te besparen bij je onder de aandacht:

  • Wij investeren in de opleiding van al onze medewerkers, zodat mogelijkheden tot belasting besparen snel worden gesignaleerd.
  • Wij organiseren meerdere malen per jaar bijeenkomsten voor cliënten en relaties (Wake-Updates), waarin actuele onderwerpen op toegankelijke wijze worden behandeld.

  • Voor startende ondernemers hebben wij een starters-checklist ontwikkeld. Met deze checklist kun je als starter belasting besparen.
  • Wanneer fiscale wetgeving wijzigt, brengen wij onze cliënten daarvan op de hoogte. Bij voorkeur maken we daarbij gebruik van social media en onze nieuwsbrief.
  • Persoonlijk contact met onze cliënten vinden wij belangrijk. Daarom zorgen wij dat we meerdere malen per jaar rechtstreeks contact met onze cliënten hebben en niet alleen als de belastingaangiften worden opgesteld.
  • We houden lezingen bij businessclubs en soortgelijke organisaties over fiscale actualiteiten.

Op deze manieren voorkomen we dat je een fiscale kans verspeelt. Niets is vervelender dan achteraf tot de conclusie te komen dat een besparing van belasting “had gekund”.

We helpen je graag!

Nieuwsgierig wat ons fiscale team voor jou kan betekenen? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal)adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen