Jaarrekening opstellen

Ben je verplicht een jaarrekening op te laten stellen? Doe je je boekhouding helemaal online of werk je nog met de “schoenendoos met bonnetjes”? Jij levert aan, wij zorgen voor je jaarrekening. De jaarrekening is meer dan alleen het verplichte rapport. Hieruit blijkt niet alleen wat je resultaten over het afgelopen boekjaar zijn en wat de vermogenspositie van je onderneming is, we helpen je op basis van deze cijfers te ook analyseren waar de sterke en zwakke punten van je onderneming zitten.

Ondernemen is vooruitzien, risico’s nemen en sparren met je accountant. Ondernemen is ook nadenken over de toekomst. Om hierover te filosoferen is de opgestelde jaarrekening een uitstekend startpunt.

Adviesgesprek aanvragen
Cover voor Jaarrekening opstellen

Jaarcijfers als dashboard

Het is misschien wel belangrijker voor jezelf dan voor de instanties dat je je cijfers goed op een rij hebt. Wil je een investering doen? Of overweeg je een andere markt aan te boren, dan is de analyse van je financiële positie en de sterktes en zwaktes een must.

Sparren

Je wilt graag dat iemand eens met je mee denkt over je bedrijfsprocessen? Wij denken graag met je mee want een frisse blik van iemand die je kunt vertrouwen kan zeker een toegevoegde waarde zijn.

Samenwerken?

Nieuwsgierig naar onze accountants? Wij staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een (digitaal)adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen