LEAN in Business

Ben jij klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau van productiviteit te tillen? Wil je samen met andere MKB-ondernemers leren hoe je verspillingen minimaliseert en processen optimaliseert? Maak dan kennis met de Kreston VH Business Academy, inspirator van vooruitstrevend, duurzaam en innovatief ondernemerschap.

Inschrijven
Cover voor LEAN in Business

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om de processen binnen je bedrijf voortdurend te optimaliseren. Om efficiency te maximaliseren, de kosten te minimaliseren en je klanten optimaal te bedienen. Soms worstel je echter met bestaande bedrijfsmodellen, staan processen onder druk, werken jouw mensen niet optimaal samen of word je geconfronteerd met digitale ontwrichtingen.

Op basis van onze advieservaringen merken wij dat procesoptimalisaties een belangrijk thema vormen. Om daar invulling aan te geven organiseren we een praktische kennismaking met LEAN: onze leermodule “LEAN in Business”.  Dit is niet slechts een methode, maar een sleutel tot het bereiken van operationele excellentie.

Doelgroep

Deze leermodule is bedoeld voor ondernemers en managers die meer willen weten over LEAN, de eerste stappen willen zetten in het werken met LEAN of dit binnenkort binnen hun eigen onderneming willen toepassen. Je hebt geen voorkennis of voorbereiding nodig om aan deze leermodule mee te doen. Laat je vooral verrassen wat LEAN voor jou in de praktijk kan betekenen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de leermodule? Download dan hieronder de brochure van het programma “LEAN in Business”.

Data tweedelige leermodule

  • Woensdag 15 mei 2024
  • Woensdag 22 mei 2024

*Mocht je geïnteresseerd zijn in deze leermodule, maar helaas verhinderd zijn op de genoemde data, meld je dan ook aan. Wij zullen later dit jaar LEAN opnieuw op de agenda van de Kreston VH Business Academy zetten.

*Kun je onverwachts niet? Dan kun je t/m 8 mei 2024 kosteloos annuleren door een mail te sturen naar info@krestonvh.nl. Daarna is annuleren niet meer mogelijk en wordt er per deelnemer €495,- in rekening gebracht.